Husvagnssemester.blogg.se

En blogg som handlar om våra semesterresor med husvagn i europa.

På väg hem

Publicerad 2017-07-30 13:43:59 i Allmänt,

Nu har vi varit ute med vagnen i 3 veckor och 2 dagar, så det känns helt okej att vara på väg hem. 

Sen vi åkte från Trelleborg har vi varit en natt på Sibbarbs camping i Malmö och efter det 3 nätter på Askims camping i Göteborg. 
På Askim fick vi en plats precis vid havet, så Melvin och Milo va ute och försökte fånga fisk med håv.


På väg från Malmö råkade vi köra på en trottoarkant med husvagnen, så det blev 3 jack i däcket. Vi trodde att det va kört att köra vidare, så vi letade upp en däckverkstad som kollade på det. Han trodde de va helt lugnt att fortsätta, men däcken är ändå dags att byta. Så hoppas vi klarar oss hem iallafall.

I Göteborg har det varit varierande väder, men mest regn. Vi har varit 2 dagar på liseberg, en i sol med massa köer och en i regn med knappt några köer.

Vi hade lite tur på chokladhjulen! 😃

Melvin, Liam och Jimmy åkte typ allt läskigt och jag och Milo höll oss först till barnkaruseller. Men han blev modigare och tillslut åkte han både flume ride, lisebergsbanan, hanghai, virvelvinden, jukebox, slänggungor. Ja nästan allt han fick då han va exakt 130 cm som dom flesta stora kräver. Så nu är barnkarusellerna fjantiga 😊 nästa gång blir de väl helix, loke och Meckanica för honom med 😃 


Nu har vi nån mil kvar till Örebro där det blir matstopp, men fortfarande 47 mil hem, så det blir sent ikväll. Tur vi är ledig några dagar till, så man hinner ta reda på kaoset med tvätt och städ i vagnen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela