Husvagnssemester.blogg.se

En blogg som handlar om våra semesterresor med husvagn i europa.

Utflykt till San Sebastian Spanien

Publicerad 2014-07-01 12:42:00 i Allmänt,

Igår åkte vi på en utflykt till staden San Sebastian som ligger i norra Spanien. Det var ungefär 10 mil från vår camping till San Sebastian.San Sebastian är framför allt känt för 2 saker. 1: De fantastiska restaurangerna. Dom har tydligen flest michelinstjärnor per capita i hela världen. På de bästa restaurangerna måste man boka bord ett år i förväg. 2: Dom har stranden La Concha som anses vara en av Europas vackraste city badstränder.Vi valde att åka upp på berget Mount Igueldo. Där har man en fantastisk utsikt över hela staden. Och att vädret var strålande gjorde ju inte saken sämre.Uppe på Igueldo visade det sig att dom hade ett litet mini nöjesfält för barn där attraktionerna liksom smälte in i miljön.Efter några timmar där åkte vi vidare till stranden La Concha där vi var ca en timme innan vi åkte tillbaka. Något restaurangbesök blev det dock inte . Väl tillbaka på campingen så blev det grillning istället följt av att se på campingens kvällsshow.Idag har dagen börjat med lite åskskurar men enligt prognosen så ska det bli riktigt fint på eftetmiddagen.Ikväll ska vi börja plocka ihop här för vi planerar att åka hemöver mot Sverige imoron. Det tar ju några dagar att ta sig dit. Eventuellt kommer vi stanna ett par nätter i Göteborg.
Så här högt upp gick en berg och dalbana runt området där uppe på berget. Det är den son Melvin och Liam åker på korten lite högre upp.

Kommentarer

Postat av: carina

Publicerad 2014-07-01 13:41:16

Fina kort på eran fina familj(alla fem). Den där bergodalbanan hade jag aldrig tordas åka grabbar. Önskar er en lugn och trevlig hemfärd när ni beger er hemåt. Älskar er<3

Postat av: Irene

Publicerad 2014-07-01 21:38:02

Men, ska ni redan åka hem? Skulle ni inte stanna två veckor i Frankrike?

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-07-01 22:51:06

Jo Irene vi har varit i Frankrike i 15 dagar imorgon, men vi tyckte att 10 dagar räcker på just den här campingen. Vi ska ta en sväng förbi Holland och eventuellt några dagar i Göteborg sen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela