Husvagnssemester.blogg.se

En blogg som handlar om våra semesterresor med husvagn i europa.

På väg mot Katrineholm

Publicerad 2015-07-10 16:44:43 i

Vi fick plats på camingen i Malmö, så därifrån åkte vi vid halv 11 idag. Det har blåst storm hela natten, trodde ibland husvagnen skulle välta. Men va ändå väldigt glad att vi inte bodde i tält.

Idag har vi inte kommit fram till nåt speciellt mål, men just nu står gps:en på Katrineholm. Så får vi se om det blir de när vi närmar oss.

Vi tog ett snabbstopp på Gränna polkagrisfabrik för en stund sen. Milo stod och tittade väldigt intresserat när dom bakade polkagrisar och när vi gick ut sa han; Nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor.
Jag; jaha du vill baka polkagrisar?
Milo; Näe jag vill jobba i legofabriken 😂

Ikväll blir sista natten i husvagnen för den här gången. I morgon borde vi va hemma efter 3 härliga veckor. Ska bli skönt att komma hem och tvätta m.m. även fast vi har tvättat 2 gånger i Italien, så blir det grymt med tvätt på 3 veckor.

Kommentarer

Postat av: Michael

Publicerad 2015-08-09 13:05:12

Hej, vi har följt er blogg när ni campat i europa, vi är själv sugna på ta vagnen utanför Sverigesgränser, men varit lite avskräkta om man har en större vagn på 8m.
På de tripper ni gjort både Spanien och Italien, grovt, vilken budget bör man kalkylera med, gällande färjor, vägavgifter och campingkostander för någon veckas tripp ?

Svar: Hej när vi varit borta i ca 4 veckor, italien och kroatien har det gått runt 40000:- med allt inräknat på 5 personer. Barnen är 13,11 och 5, så dom 2 äldsta har räknats som vuxna på vissa ställen. I år va vi borta i 3 veckor och det gick på 25-30000:-. Vi har gjort mycket aktiviteter som kostar, men inte ätit ute så mycket.
husvagnssemester.blogg.se

Postat av: Camilla

Publicerad 2016-07-09 08:52:38

Hej, vilken kul blogg att läsa. Vi är en familj på två vuxna och en 10 åring. Vi har haft husvagn i två år och i år har vi tänkt åka utomlands för första gången. Vi har siktet inställt på den fina campingen i Italien som ni varit på.
Vi har ju en något kortare väg än er då vi bor i Göteborg. Är det bara mannen som kör husvagnen hos er eller turas ni om?

Svar: Ja va kul att ni tänker åka dit. Det är underbart 😃 vi vill tillbaka hela tiden, men iår blev det Sverige semester. Hoppas på nånstans i Europa nästa år.
Ja det är bara mannen som kör, jag har inte rätt körkort
Trevlig resa /Sandra
husvagnssemester.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela