Husvagnssemester.blogg.se

En blogg som handlar om våra semesterresor med husvagn i europa.

Stoppad av polisen!

Publicerad 2015-07-09 15:15:34 i

Vi var nästan framme i Puttgarden när en polisbil körde upp framför oss med en röd blinkande skylt i bakrutan. Där stod det "Follow me"och vi följde efter ända fram till färjan där han stannade och på skylten stod det nu Stop. Polisen viftade med en skylt genom rutan också, så vi stannade bakom. Väldigt nervösa på vad dom skulle göra/säga. Han kom fram och sa; såg ni inte den stora skylten som sa att det va förbjudet att köra över bron med husvagn i så här hård vind? Jimmy sa att den missade vi nog. 
Polisen; det var en jätte stor skylt.
Jimmy; ja men vi körde jätte sakta över bron
Polisen; spelar ingen roll, 25 euro i böter
Vi hade bara 15 i kontanter och Jimmy gav sig ut på jakt efter en bankomat. Fanns ingen, så han fick pruta 10 euro 😉
Sen till nästa problem. Vi hade fått kört efter polisen ända till färjan, men vi va egentligen på väg till Border shopen. Så polisen satte på blåljusen och stoppade bilarna bakom och en till polisbil kom och hjälpe oss så vi kunde vända på vårt ekipage på 13.2 m 😊 Pinsamt men snällt av dom.

Vi tog oss till Border shopen som är en 4 våningars färja med sprit, vin, öl och godis och billigare än tax free 😊 
Nu står vi i kö till färjan som går till Danmark. Det blåser stormvindar, så man kan knappt gå ute. Fast färjan verkar gå ändå, hoppas vi tar oss över. Målet för dagen är Sverige , Helsingborg om man nu får köra över Öresundsbron.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela